måndag 29 september 2008

VI ÄR PÅ PLATS

Måndagkvällen den 22 september kom flyttbilen till Vallby. Ett redigt kånkande och ett par timmar tog det innan allt var inne. Sen hade vi ett hav av kartonger. Ingela som inte har börjat arbeta ännu har jobbat ordentligt med att packa upp saker. Jag har ivrigt hjälpt till under kvällar och morgnar. Nu en vecka senare ser vår möblering riktigt skaplig ut och vi kan nöjda pusta ut och njuta av vårt nya hem.
Vi har beställt mobilt bredband som ska komma vilken dag som helst. Sen kan vi uppdatera blogen dagligen. Vår fasta telefon dröjer lite också.
HÄR FÖLJER LITE BILDER:
Exteriör från utsidan, På övervåningen en bild på en trött Ingela i vårt sovrum med utsikt över stora sockerbetsfält. Sen en bild på vårt lilla gästrum med två gästsängar.

En bild på mellanskeppet på våran övervåning. Vi har ju vårt sovrum i ena gaveln och gästrummet i andra. Sen även en bild på vårt matrum på nedre botten.
På nederbotten har vi vårt lilla kök, vårt vardagsrum (inte så stökigt längre), och vårt badrum.

På nederbotten har vi även en groventré med en gammal drängkammare. Där har vi kontor och lite förvaring samt ytterligare två extrasängar ifall någon hälsar på. Sen även en bild på trappen ner till champagnekylen under huset.

Mer bilder kommer //Ingela och Nisse

1 kommentar:

Papa sa...

Mycket trevligt. Är champagnekylen tom?