torsdag 12 mars 2009

Helgen närmar sej.....

Och så har åter en vecka gått. Tyvärr har inte vädret varit det bästa, men vi har i allafall schaktat för växthuset. Lecablock och makadam är beställt så nu är vi igång
Vi har också varit i Eljarödskogen och trampat, klivit, frusit och hoppats på en viss lappuggla......
men den var så taskig att den höll sej undan. Nisse har förvisso kollat in den x antal gånger men han har den INTE på sin six-lista. Ve o fasa!!!!!
I dag torsdag har de första pensèerna inhandlats!!! Ingela fick då utlopp för sin skaparlust. Det vevades med snöre och trocklades med ris, hur kul som helst.

Och så veckans vintips.
Campus de luz Garnacha
Trots det blygsamma priset av bara 48 kronor ät detta vin ett riktigt bra allround-vin. Ett mörkt oxblodsfärgat rödvin med en lite jordig och behaglig smak. Med tanke på priset är detta vin mer än prisvärt! När det är så billigt så varför inte köpa två flaskor och ha det dubbelt så trevligt!
En flaska Campos de Luz och fyra trötta...

2 kommentarer:

Madlar sa...

Apropå katter; sök "Simons cat" på Yuotube o kolla ljuvligt tecknade filmer om hur det är att leva med katt :)

Anonym sa...

Nisse ser ut att ha det gott med alla katter. Nu har ni väl snart rivit allt ni skall göra, låter bra inför påskfirandet för då kanske vi mer kan rikta in oss på era kunskaper avseende viner. Skall också bli intressant och se om katterna och Dixon kommer att trivas tillsammans. Får vi också beställa bra väder till påskhelgen.

Eva och Håkan