lördag 28 mars 2009

Växthuseffekt och Global Earth

Idag har vi klabbat med betong hela dagen. Vi var uppe redan halv sju i morse och tog en härlig frukost ute på trappen. Det var en härlig vårmorgon i morse och dagen har fortsatt att vara vårlik. En riktigt skön dag har det varit. Vi har jobbat hela dagen! Vi har murat upp större delen av grunden till vårt växthus. Vi har fått en ny kompostplats. Vi har lagat lite sprickor och hål i trappen och i väggen. Å så en hel del till förståss.

Grunden till vårt växthus och vår nya kompost:
Vår nygrusade garageuppfart:

Vintergäcken är nu snart överblommad. Det verkar skjuta upp lökar lite varstans i trädgården. Inne har vi försått paprika, tomat, purjo, kronärtsskockor och chillie. Ute börjar vi förbereda odlingsplatserna lite smått.
Våra försådder, snart dags att omskola:
Våra långa växtbäddar för grönsaker/pallkragar för primörer:

Nu är vi rätt mörbultade och trötta efter en hel dags arbete ute. Snart är det dags för "Global Earth" Vi manifesterar nog det genom att gå och lägga oss. Det sparar ju energi minsann! Godnatt!

1 kommentar:

Anonym sa...

Skall bli kul att komma och se hur allt ser ut i verkligheten och inte bara på bild. Såg tyvärr inte ut på väderprognosen som ni skulle kunna bjuda på sol men det skall bli kul ändå att träffas.

Håkan O Eva