tisdag 16 juni 2009

Student 2009

Tidigt tidigt i torsdagsmorse for vi upp mot Nyköping med saabnosen riktad mot Berzeliusvägen. Sören och hans familj var jättegulliga och lånade ut hus och trädgård till Kajsa och hennes stab. Vi var framme vid lunchtid och satte igång med partytältresande, hämtning av stolar o bord, och sen en sväng på diverse affärer.
Tyvärr visade det sej att fredagen skulle börja med ett skyfall. Nåväl, ballonger sattes upp i hällregn och dukar byttes ut i rasande fart. Och när väl vi var utanför Gripen så duggade det bara. Sen var det stadshustrappan och kortege som gällde.

Det blev en riktigt lyckad kväll, utan regn men med många gäster, glada skratt, god mat och dryck. En lycklig student togs emot med alla tillbehör.


En mors betraktelse: Det skulle vara fint att visa dessa fiiina läkare kuratorer och psykologer att med kämparglöd och järnvilja så går det att lyckas STORT GRATTIS till Kajsa som visat var skåpet ska stå!!!!!!!

Efter festandet han vi även att träffa Gun, Gösta, Anita och vara en sväng upp till Annika o kolla hennes supersnygga lägenhet. Söndagen sov vi ut och sedan var det bara att rikta saabnosen mot Vallby.


En en gång ett STORT TACK till Sören, Susanne, Tilda(som var med o tampades med partytältet) Maja och Hugo. Och alla ni andra som hjälpte till så att Kajsa fick en minnesrik dag.

En lycklig student med systra sin och bilen som körde henne

Packetöppnig som övervakas av småkusinerna

Inga kommentarer: