tisdag 6 oktober 2009

På besök i Nyköping

Några semesterdagar kvar att ta ut, så vi vänder röda Bertas nos mot norr och Nyköping. Onsdagförmiddag stannar vi i Tystberga där vi bjuds på förmiddagskaffe, Nisse tar en tur i skogen medan Ingela besöker väninnan C. Sen följer dagar med många kära återseende, Ingela hinner med fler kära väninnor och goa f.d jobbpolare. Och Nisse hinner med fler skogsturer både ensam och med sällskap.

Under torsdagseftermiddagen gjorde vi ett besök på vårt gamla Brogetorp där vi bodde tidigare. Vi fick eftermiddagsfika hos Hans, Karin samt katterna Putte och Tussi.

Besök på Brogetorp


På lördagsmorgonen gick vi upp tidigt och hann med fågelräknardagen ute vid Horns båtvarv. Våra mödrar firades också med god mat o dryck och släkter samlade. Kan varmt rekomendera afternoon tea på Wreta Gästgivferi, så mycket gott...........inget för den som räknar kalorier. Men man ska njuta medans man kan är vår filosofi.

Fem dagar går fort. Vi bodde under våra dagar hos pappa Gösta och Anita. Ja med vårt välfyllda schema så var vi inte inne så mycket. Men lite hann vi ändå umgås med våra nattvärdar! Men på söndagmorgonen begav vi oss hemmåt igen. Och fem katter kom oss till möte när vi kom hem. Nu hade det inte gått någon nöd på våra små ludna vänner, för extramatte Siv hade skött om de små liven.

Inga kommentarer: