torsdag 23 februari 2012

Dags för bubbel

Denna bemärkelsedag blir inte bara Ingela ett år vackrare utan hon har även fått konkurrens av en liten nyfödd prinsessa. Vi kan knappast kalla oss royalister, men vi gratullerar givetvis till nedkomsten! Skönt att det blev en liten dotter. Det är väl en välsignad tur att det är Victoria som ska ta över tronen när det blir dags. Hon är bra och kommer med största sannolikhet öka förtroendet för kungahuset när hon tillträder. Själva kommer vi att fira Ingela som idag blir något år äldre än både Victoria och hennes dotter. Vi har ingen äkta champagne hemma men lite mousserande italiensk Ferrari som vi ska smaka av. Champagne får det bli senare. Visst är det gott med bubbel!!!


Till helgen ska våra väggar målas. Ingela har lagt en hel del tid på att slipa till och få fason på väggarna. I veckan kom innertaket på plats.


Vi har Nisses mor Gun på besök under en veckas tid. Tyvärr har det blåst lite. Men vi hoppas på någon timme nere vid havet till helgen. Annars passar vi på att umgås med mat och dryck inne i värmen.


Inga kommentarer: