måndag 6 april 2009

Besök från Gotland

I helgen har vi haft besök av Mikael Larsson från Gotland. En gammal bekant till Nisse sedan många år. Nisse och Mikael träffades uppe i dalarna för ca 13 år sedan. Precis som Nisse så är Mikael intresserad av fåglar. Så Nisse fick lite ledigt från hus och trädgård ett par dagar. Det blev en härlig helg nere vid Kåseberga och ejdrarna. På lördagen sträckte ungefär 20000 ejder och på söndagen räknade vi in över 28000 ejdrar. Dessutom njöt vi av ett härligt väder!

Sträckande ejdrar



Ingela har dock som vanligt jobbat på hemma. Tur att någon håller ställningarna. Nisse vet inte riktigt vad han ska göra för att få henne att lata sig lite ibland. Tänk att ha en sån superkvinna hemma som pysslar om en. Idag har hon målat källargolven. Både tvättstuga, pannrum och matkällare. I helgen ordnade hon en trevlig uteplats med hjälp av grannens gamla rostiga eldningstunna och lite betongplattor. Man ska inte bara snacka chabby chick, man ska mena det också! Äkta chabby chick köper man INTE i inredningsbutiker!

I påsk väntar vi ner Eva och Håkan. Rykten går om att Nisses bror Carl är på väg ner. Allsvenskan har ju börjat. Heja Malmö FF!

1 kommentar:

Papa sa...

Tro på ryktena! Dom är sanna. Barba-familjen drar till Skånes största stad på skärtorsdagen. Heja MFF!