söndag 1 mars 2009

Många på besök och så lite förkylning.

De senaste veckorna har gått rasande fort! Och så har vi firat en hel del! Vi har firat våra födelsedagar (vi är tveksamma om det är nåt att fira förresten) Men nått som absolut var nått att fira, var vår ettårsdag! Det drack o åts gott hela helgen, en Pol Roger slank ner också.........

Ja sedan har vi då haft en hel del besök. Först ut var Kajsa som stannade i tre dagar. Vi vandrade en del vid havet och sen visade hon på Nisse ett trevligt spel på datorn. Så om Nisse tystnar så vet Ingela vad som är i görningen. Kajsa avlöstes av systra sin, Emma stannade ett par dagar, lite shopping av tyg och en lunch hos Börje Olsson var en del av vad som hanns med.
Mamma Gun väninnorna Evy och Annika gjorde entré på Onsdagen. Mamma G vandrade Hammenhög -Vallby runt, kollade in Simrishamn och så hann hon diskade en hel del också. Väninnorna E och A vallades runt på österlen. Vandrar vid Gyllebosjön och utmed havet och sen shoppade det även där en hel del.

Våra gäster klagade på att de blev blöta om fötterna när dom tvättade håret. Det visade sej att avloppet under badkaret som hade funkat så där några veckor, hade gett upp helt. Ingela började dona lite men insåg att nån rörmokare hade hon ingen talang som. Sån tur att Nisse har ett förflutet som vaktmästare! Med passande verktyg fixade han avloppet, och så här bra har det inte funkat sen vi flyttade in.

Ja sen till förkylningen.......Nisse kroknade först tätt följd av Emma, Gun och sist ut blev Ingela, som i skrivande stund trots allt börjar pigga på sej.

Och sen var det söndag igen och åter en ny blank vecka ligger framför oss. Det kommer att bli några spännande veckor, ty Ingela har sökt några roliga och intressanta jobb. Vi får denna Mars månad se var hon kommer att tjäna sin bröföda.

Vi måste erkänna att vi är rätt usla på att använda kameran, inte ett enda kort på våra gäster.
Vi SKA skärpa oss..............vi lovar

1 kommentar:

Anonym sa...

Vill skicka nagra soliga halsningar fran oss har i Thailand. Vi ar inte forkylda och mar bra, det vi kan klaga pa idag ar att vi alla fatt for mycket sol pa varan fard till Koh Tao dar Frippe, Pontus, Rasmus och Hakan snorklat omkring bland en massa olika fiskar, Var som att simma i ett stort akvarium, vi far visa bilder i pask. Vi har ikvall varit och kakat pizza pa thailandskt vis, smakade bra som all mat har nere bortsett fran en ankbrostsoppa som vi av misstag bastallde igar. Ha det sa bra och krya pa er och sjalvklart haller vi tummarna for att Ingela snart har ett jobb, Halsningar Hakan, Eva, Frippe, Pontus o Rasmus (alla bruna som pepparkakor)