tisdag 6 april 2010

Gårdsboden är igång!

Efter några års arbete så slog Ingela äntligen upp portarna till butiken hemma i Vallby. En glad men lite trött Ingela tog emot många trevliga kunder under helgen.Vi måste ju visa lite bilder invändigt öch utvändigt för dom av er som ännu har missat att komma hit! Å glöm inte: http://www.hantverkeriet.se/



Helgen har verklligen varit fullmatad men trevlig. Förutom gårdsboden har vi haft besök i helgen av Ingelas döttras med familj har varit nere hela helgen. Emma, Alex och Sigrid tuffade hemåt mot Bromölla på måndagen. Kajsa åker mot Nyköping på onsdag.

Nisse har förutom att han lagat mat och bakat kakor åt hela familjen även hunnit skåda en hel del. Tidiga morgnar hela helgen. På söndagen kom Nisses fågelskådarpolare Jan Karlsson på besök. Han stannade över natten varpå det blev tidig uppgång och skådning på måndagmorgonen. Till stor glädje för oss båda så kammade vi in två kornsparvar vid Borrby och en svarthuvad mås vid Östra Hoby.

Ja det har inte bara skådats fågel. Det har putsats lite på huset,trädgården har fått en liten tillhyfsning. I söndags när regnet svepte in så passade Nisse på att bränna ner en stor bräd och rishög. Det är bra med regn ibland.


2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej svejs på er skåningar.
Vad fint ni fått det i verkstaden man blir imponerad vad ni hinner med och att eran uppfinningsrikedom är så stor. Jag tror att ni kommer att ha många besökare under sommaren och att Ingela kommer att få stå i för att hinna fylla på i hyllorna. Det skall bli roligt att komma ner och se allt i verkligheten, misstänker att vi kommer att tycka det är ännu finare då," tyckte Eva och fick något religöst i blicken". Så nu är det bara att ladda för bröloppsfirande, vi gör väl som i Grekland och håller på i flera dagar. Ha det så bra hälsar storebror och Eva och Dixon givetvis.

Cancer i blodet. sa...

Hej Ingela och Nisse.
När är det öppet, inte för att jag vet om jag lyckas komma iväg. Men det ser så spännande ut.