fredag 24 oktober 2008

IGÅNG IGEN!!!

Vi har haft lite problem med tekniken, jaja det där med datorer är ju såååå enkelt har man ju hört......... Nå väl är nu ute i datarymden igen!!!!!!! Är ni kvar???

Ingela bloggar

Här på vallby 394 har det hänt lite saker. Hallen i Groventrén har nu fått en mer behaglig vit färg och gammal äcklig golvmatta är ett minne blott. Kajsa kommer ner o lägger snyggt klinkergolv på lovet. Och så till vårat uråldriga värmesystem!!! Detta måste genast fixas till, ty pannan från 70talets mitt går med guds försyn. Duktik fackman var på besök i förra veckan, o vi har nu bestämt oss för jordvärme. Instalationen har betalat tillbaka sej på 4 år, det vill vi mena är mycket bra.

Vi har även grävt flitigt i trädgården,till grannarnas muntra tillrop (dom är sååååå glada att nånting händer med denna stackars förvildade trädgård) Många besök på handelsträdgården i Tågarp har det blitt. Nisse deklarerade tydligt o tidigt för Ingela att: -ja nån magnolia kommer det ALDRIG att komma in i VÅR trädgård bara så du vet......... ingela hummade o nicka tyckte varken eller om just dessa blommster. Så i fredags så visades det en bild på blomman vi talter om, o Nils menar att just en sådan liten läcker blomma MÅSTE vi ha!!!!!! texten under bilden sa att denna läckra blomma hette buskmagnolia............ jaja man är ju inte sämre en man kan ändra sej.

Sigge o Viola växer o tuffar till sej. Gardiner är ju överskattat så dom revs ner, blommorna ja där behövdes jorden ses över. Ny sovplatts har hittats. På dagen i varsin brödkorg o nattetid puttas matte o husse ut på varsin sängkant medans två små kissar sussar sött i mitten.
Våra katter gillar korgar!
Sen har vi en husspindel som gillar mjölk!

Inga kommentarer: