fredag 2 januari 2009

VI ÄR I VARBERG!

Vid lunchtid på nyårsdagen drog vi till Varberg. Lite semester genom att resa bort ett par dagar. Varför det blev just Varberg berodde på en Hedpiplärka som Nisse gärna ville se. En bra komb tycker Nisse att kombinera en liten semester med en sällsynt fågel.

Halland har varit jättetrevligt. Kanonväder, fin natur och dessurom är hedpipen inhängd! Dessutom har vi hunnit göra Varberg by night! Vi sover i bilen nere i Galtabäcks hamn. En jättetrevlig liten fiskehamn söder om Varberg. Men i morgon lördag åker vi hem igen. Hem till Sigge och Viola.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Nästa gång ni är i Varberg tycker jag att ni skall unna er lite massage på Varberg kurhotel och sedan gå på slottet och titta på den legendariske kulmannen. Hoppas att det inte vart för kallt att sova i bilen. Eva och jag skall ha en lugn helg i att börja röja bland julpynten, det är bara 11 månader kvar till de skall fram igen. Ha det så bra.
Brorsan

Papa sa...

Kul för Ingela att få pricka av Hedpiplärkan.

Svante tackar för julklappen. Vi dansade apdans i vardagsrummet hela familjen igår. Det var sannolikt en fröjd att skåda.

Nisse och Ingela sa...

Självklart ska vi åka tillbaka till denna berömda badorten för lite bad, massage och lite annan för magen fröjdande inmundigande!

Varberg var verkligen trevligt. Nisse lovar att ta dit Ingela även under den varma säsongen! Visste ni att detta var första gången Ingela satte sin fot i Halland! Tack vare en hedpiplärka!

Anonym sa...

Roligt för Ingela att få göra bekantskap med denna vackra del av vårt land (den vackraste tycker en del).
Här hemma har vi 13 grader kallt och snö, och inga hedpiplärkor att locka med, men ni slipper natta i bilen om ni kommer hem på besök.

Anonym sa...

Hallå ni skånska fågelskådare, idag har Eva och jag varit på järvafältet och försökt skåda en gulbrynad sparv, har Nisse sett en sådan?, men det man såg var bara en massa fågelskådare. Hoppas att ni har det bra i kylan. Håkan o Eva