fredag 11 juni 2010

BRÖLLOPSYRA!


Nu börjar det verkligen att dra ihop sig för bröllop. Snart bara en och en halv månad kvar. Förra torsdagen träffade vi prästen. Igår var vi på Gästis för att diskutera mat och dryck. Idag har vi varit i Vallby kyrka och träffat den kantor som ska spela för oss.  Det börjar klarna lite nu. Men det är mycket som ska planeras. Jonas och Annelie på Gästis gör oss trygga! Staffan däremot har börjat yra om fåglar. Nu har han sett den alförrädare! Såna finns ju nästan inte. Jag tror han sitter och tjuvpluggar fåglar när han kokar frukostägg till gästerna på  morgnarna.

Förra helgen hade vi besök från landet i norr. Calle, Jenny och Svante hälsade på över söndagen. Påpassligt hade vi bra väder då. Det har det sannerligen inte varit många dagar av här denna vår. De hade med sig härliga smörrebröd som vi kalasade på tills vi blev tokmätta. Men Svante hade full fart på benen ändå. I ZLATAN-T-shirt och Emilkepa så körde han full breakedance på gräsmattan.


Katterna mår bra!

2 kommentarer:

Staffan sa...

Det är riktigt. Jag kom alförrädaren på spåret vid en frukost. Vi har ett par som varit här mer en en gång. De tittar på fåglar. Damen är universitetsbibliotekarie och alltid försedd med litteratur i aktuellt ämne. Hon hade en fågeltidsskrift för boarderliners. Där nämndes alförrädare. Så ut och leta Nisse!

Papa sa...

Ja tack för senast. Det var trevligt. Och vi hade verkligen tur med vädret. Men inte bara det. :-). Svante saknar "sin" katt Tagge väldigt mycket.