onsdag 29 september 2010

Taigan skapar yrsel och förvirring!

I dessa taigasångardagar är det lätt att bli lite förvirrad och glömma tid och rum. Det hände ju faktiskt lite annat i helgen också.

I fredags hade vi ett hastigt besök av Ingelas bror Håkan från Sollentuna. Håkan och Eva hade det goda nöjet att förlägga lite arbete i Malmö och Håkan hade lite tid till att över dagen pipa över till oss i öst. Det är inte var dag man har revisorn nere i egen hög person! Ingela hade stekt kanongoa pannbiffar till lunch som vi avnjöt alla tre. Håkan och Ingela lämnades sedan i lite pappersjobb innan Håkan skulle tillbaka till Sturup för att sammanstråla med Eva inför resan hemöver.

I lördags var det vi som åkte till Malmö. Calle, Jenny och Svante var ner i Malmö. Svante visade upp halva leksaksarsenalen som han hade med sig. Sen bar det iväg till Pildammsparken för att mata änder. Det känns gott för farbror Nisse att det finns ett litet frö till fågelskådare i lille Svante. Efter en stärkande promenad så åt vi på en mycket trevlig fransk liten restaurang som hete La Couronne (tror jag det stavas). Gott och mycket trevligt!

Nu börjar taigayrseln släppa. Men det blåser mer ostliga vindar! Nu väntar vi på Tarsiger - Den Lilla Fågel Blå! Den magiska lilla blåstjärten. Den vill vi ha in. Såvida man inte råkar hitta en alförrädare. Men nu ska vi väl inte ta i så vi spricker!

1 kommentar:

Anonym sa...

Så skönt att man inte är bortglömd när man gästar sin syster och svåger utan genast blir omnämnd på deras hemsida. Vi syns snart igen hälsar storebror som då tar med sin Eva och Dixon förståss