söndag 7 december 2008

ISMÅSHELGEN

Helgen har varit helt galen här nere. Efter att Nisse hittade den där ismåsen i fredags så har helgen i princip bara handlat om ismåsar. Telefonerna har gått varma. Många varma gratulationer och Nisse har hundra gånger fått berätta om hur det gick till. Ingela och Nisse var på plats några timmar i lördags och även en stund idag söndag. Att fyndet av en ismås i Skåne skulle locka så många skådare och att massmedia skulle vara så intresserade kunde inte Nisse ana i fredags lunch när han hittade fågeln.

Denna bild har jag lånat av Tomas Svensson:

även in på galleriet på www.club300.se för fler snygga bilder!

Nästan hela helgen har ägnats åt ismåsen. Men idag startade vi med en frisk och härlig morgonpromenad. Efter det hann vi plantera ner lite häckplantor av hagtorn som vi har haft stående. På eftermiddagen åkte vi som sagt på nytt in till Simrishamn för att titta på ismås och glöddra med alla glada fågelskådare.

I förra inlägget finns lite länkar på olika artiklar om ismåsen i olika tidningar. Även Rapportinslaget hittar ni där. OBS! Om ni tittar noga på inslaget från Rapport SÅ SYNS INGELA I BAKGRUNDEN!

Tipsa gärna in och tipsa gärna om ni har fler länkar!

Inga kommentarer: