måndag 1 december 2008

Jordvärmen sprider sig !

Idag satte vi igång på allvar! Idag kom Martin från Kents gräv med en minigrävare för att gräva upp hela tomten. Nisse har tagit semester i två dagar för att kunna vara med. Ingela fick lägligt nog ont i ryggen och vågade inte vara med idag. Imorgon är det nog Nisse som har ont i ryggen!. 400 meter slang ska grävas ner som en slingrande orm genom tomten. Slangen ska ner på en meters djup och slangarna ska ligga på minst 1 meters mellanrum.

Första utmaningen är att hitta alla ledningar i backen. Kan bli dyrt annars! Martin satt i maskinen och Nisse handskyfflade för glatta livet. Hur det känns att jobba på kontor??? Jo ganska ömt och stelt nu efter ett dagspass i slanggraven!
I morgonon är förhoppningsvis Ingela så bra att hon kan vara med. Det blir ju lite effektivare då si! Sen får vi väl se hur klen Nisse är?!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Att gå i kortärmat sådär i december är att provocera oss mellansverigebor en smula.Lite ont kan ni allt ha era slangsorkar!

Papa sa...

Oouh vad jobbigt!
Skönare att vara hemma och sitta i soffan och klappa sig på magen.

Men det ska väl inte vara något problem att gräva för en sån atlet som du Nils? ;-)

Nisse och Ingela sa...

Jo ni nordbor! Så är det för oss centraleuropéer att det är rätt ljummet ute så här års!

Men för tusan.... hade ni jobbat lite hårdare så hade även ni hållit er varma även däruppe ;-).

Anonym sa...

Hej Nisse! Kan du höra av dig? Jag har varit med om en stor stroke och skulle vilja komma i kontakt med er. Kram Mervi 070-5391424