tisdag 23 december 2008

GOD JUL!

God jul på er alla släktingar och vänner! Vi hoppas att ni får en skön jul med mycket god mat och dryck och mycket vila! Ta det lugnt nu är ni snälla och stressa inte för mycket. För julen går ju ut på att äta, dricka, sova och titta på Karl-Bertil.

Här ska vi ha det riktigt skönt. Vi har köpt en hjortfilé och två flaskor amarone som vi ska korka upp på julafton. Visste ni förresten att Karl-Bertil finns på Youtube! Klockan 19.00 på julafton ska vi bänka oss. Vad ska man med TV till?

Om vädret blir bra så blir det nog några långa strandpromenader längs havet. Om vädret inte är fint så promenerar vi nog ändå men någon annan stans. 1 mil om dagen ska väl göra lite på kalorierna!?

3 kommentarer:

Anonym sa...

God Jul får vi önska er också. Det låter härligt med långpromenader längs havet. Här får vi nöja oss med en sväng nerom Lidsjön, inte så dumt det heller när vädret är så bra som det ser ut nu, klar luft och ett par grader kallt.
Varma hälsningar från pappa Gösta och Anita

Papa sa...

God jul till er.
Här blir det paketöppning för Svante och julmat för oss andra. Promenader befattar vi oss inte med just idag.

Anonym sa...

Hej på er skåningar!
Nu har mamma, Niklas och Håkan varit på julotta i Sollentuna kyrka och lyssnat till glädjens budskap. När vi hemkom så satte mor på kaffepannan medans Niklas laddade upp datorn för att vi skulle kunna se vad ni har haft för er på julafton. Efter det vi hade inmundigat varsin skinkmacka (Håkan åt två), kaffe, mjölk och saffranssockerkaka (mamma åt tre bitar) så satte vi oss i vardagsrummet. Niklas tände en eld i öppna spisen, vem kommer då inte ner för trappan, morgontrött, om inte Frippe som inte var med på julottan utan valde att sova vidare mellan de två vita lakana.

Vi väntar nu på att övriga huset skall vakna till liv och att den stora frukosten skall komma på bordet.

Juldagen anno 2008 kommer att gå i vilans tecken. Huset på vattengränd kommer att tömmas på folk, kvar i spillrorna efter 2 dagars festande står Eva och Håkan med dammsugarslangen i händerna. Vad gör man inte för att ha lite roligt på julafton.

Från oss alla till er alla en riktigt god jul! (lyssnar ni riktigt noga kan ni höra Benjamin Syrsa sjunga "Ser du stjärnan i det blå".